Pilot’un kurtuluşu! 3-0

Yeşil Bursa, kader maçında Dersimspor’u farklı geçerek ligde kalmayı garantiledi. Yeşil beyazlılara 3 puanı getiren golleri 23’te İbrahim Serdar, 85’te Berat Jonathan ve 90+1’de Fatih kaydetti. Bu sonuçla küme düşen üçüncü takım Dersimspor oldu.

Pilot’un kurtuluşu! 3-0

RECAİ UYSAL

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta bu sezon bekleneni veremeyen Yeşil Bursa, 33. hafta mücadelesinde evinde ağırladığı düşme hattında yer alan Dersimspor’u 3-0 yenerek ligde kalmayı garantilerken, rakibinin küme düşmesi kesinleşti. Minareliçavuş Stadı’nda oynanan karşılaşmaya iki ekip de kontrollü başlarken, ilerleyen bölümde rakip kalede etkili olan Bursa ekibi, 23’te üstünlük golünü buldu. Bu dakikada rakip savunmanın arkasına sarkan İbrahim Serdar, aşırtma vuruşla topu kaleye gönderirken, Dersim savunması meşin yuvarlağa çizgiyi geçtikten sonra müdahale edebilmesinin ardından hakem gol kararını verdi ve yeşil beyazlılar 1-0 öne geçti.

VOLKAN PENALTI KURTARDI

İlkyarıyı 1-0 önde tamamlayan Pilot takım, ikinci yarıda kontrataklarla rakip kalede gol aradı. Zaman zaman pozisyonlar bulan Yeşil Bursa’nın kalesinde yaşadığı tehlikelerde kaleci Volkan gole izin vermedi. Karşılaşmanın 85. dakikasında Berat Jonathan, attığı golle takımını 2-0 öne geçirirken, rakibinin direncini de iyice kırdı. Ancak, bu golden sonra korner bayrağına tekmeleyerek kıran genç futbolcu ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 90. dakikada Dersimspor’un kazandığı penaltıda İlhan’ın vuruşunda kaleci Volkan gole izin vermezken, 90+1’de Fatih rakip fileleri havalandırdı ve Yeşil Bursa karşılaşmadan 3-0 galip ayrılarak ligde kalmayı garantiledi. Dersimspor ise bu sonuçla lige veda etti.

STAT: Minareliçavuş

HAKEMLER: Yiğit Arslan (**) Mehmet Özkan (**) Gökhan Esen (**)

GOLLER: Dk. 23 İbrahim Serdar, Dk. 85 Berat Jonathan, Dk. 90+1 Fatih

SARI KARTLAR: Emirhan (Yeşil Bursa), Barış, Mert, Fırat (Dersim)

KIRMIZI KART: Dk. 85 Berat Jonathan (2. sarı karttan)

YEŞİL BURSA: Volkan (**) Furkan Emre (**) Mehmet (**) Kadir (**) Berat Jonathan (**) İbrahim Serdar (**) (Dk. 77 Sedat **) Emirhan (**) (Dk. 43 Mertcan **) İsmail Can (**) (Dk. 90+2 Yunus) Fatih (**) Mustafa Emre (**) Bünyamin (**)

DERSİMSPOR: Barış (**) Taner Kahriman (**) Emrah (**) Ahmet (**) (Dk. 51 FatKoray Kurt (**) Fuat (**) Mert (**) Fırat (**) Taner Arı (**) Koray Yıldız (**) (Dk. 72 Caner *) İlhan (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X