Pilot’un yükselişi! 1-0

Evinde oynadığı üst üste 2 maçı da kazanan Yeşil Bursa rahat bir nefes aldı. Yeşil beyazlılar, sahasında karşılaştığı Çatalcaspor’u İbrahim Serdar’ın kafa golüyle geçerek yenilmezlik serisini 4 maça çıkardı ve 8. sıraya yükseldi.

Pilot’un yükselişi! 1-0

Bursaspor’un Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden pilot takımı Yeşil Bursa, 9. Hafta maçında Çatalcaspor’u 1-0 mağlup etti.

Minareli Çavuş Tesisleri’nde oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan yeşil beyazlılar henüz 4. dakikada İbrahim Serdar’ın şık kafa golüyle 1-0 öne geçti.

45’te önce Tugay karşı karşıya kaleciye nişanladı, ardından dönen topu Salih boş kaleye gönderdi ancak Serkan son anda pozisyonu savuşturdu ve Yeşil Bursa devreyi tek farkla üstün kapattı.

DİREĞE TAKILDI

İkinci yarıda Yeşil Bursa kendi sahasına çekilirken, kontratak pozisyonlarla gol aradı.

Yeşil beyazlılar kalesinde tehlikeli bir pozisyon yaşamazken, özellikle 72. dakikada Barış Sinan’ın kafa vuruşuyla gole çok yaklaştı ancak kaleci Doğan’ın son anda parmaklarının ucuyla çeldiği top direkten döndü ve Çatalcaspor savunması tarafından uzaklaştırıldı.

Karşılaşmada başka gol olmayınca sahadan 1-0 galibiyetle ayrılan Yeşil Bursa puanını 13’e yükseltti.

TOLGA ÖZTAŞ

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X