Pınar Altuğ ikinci işinden ne kadar kazanıyor?

Çocuklar Duymasın dizisinde Meltem karakteriyle hafızalara kazınan Pınar Altuğ, sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor.

Pınar Altuğ ikinci işinden ne kadar kazanıyor?

Yağmur Atacan ile mutlu bir evliliği olan Altuğ, ünlüler dünyasında eşine sevgisi ve saygısıyla örnek isim olarak adından söz ettiriyor. Pınar Altuğ’un ek işi olduğunu biliyor muydunuz? 

Yıllarca birçok tasarımı en iyi şekilde sergilemeye uğraşan oyuncu Pınar Altuğ, modellikten emekli olduktan sonra ‘by Pınar Altuğ’ marka adıyla ticarete atıldı. Altuğ, tekne kıyafetleri tasarımıyla başladığı işinin yelpazesini genişleterek annesinin adıyla kendi adının birleşiminden oluşan ‘Selma by Pınar Altuğ’ ile ikinci markasını oluşturdu.

 'Yok artık' diyeceğiniz gerçek! Çocuklar Duymasın'ın yaşlanmayan Meltem'i Pınar Altuğ Atacan meğer...

Pınar Altuğ, ‘Selma by Pınar Altuğ’ ile tasarladığı takıları internette 200 TL ile 2 bin TL arasında değişen fiyat aralığında satıyor. 170 farklı tasarımı bulunan Altuğ, kişiye özel ve özgün tekne tasarımlarını evlere de taşıdı. Pınar Altuğ, ticarete neden tasarım işiyle girdiğini ”İdolüm annemdi. Oldum olası hayranlık duyduğum kişi annem olmuştur.

Son derece zevkli biriydi, bu konuda da bana çok şey öğretti. Modellikten sonra ticaret yapmaya karar verdiğimde doğal olarak tutkum haline gelen bana öğrettiği zevki paylaşmalıydım. Bunu da tasarım yoluyla yapıyorum” sözleriyle dile getirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X