Pırıl pırıl bir takım

Yeni sezon hazırlıklarına Vakıfköy Orhan Özselek Tesislerinde start veren pilot takımda yaş ortalaması epey düştü. Teknik Direktör Ahmet Suphi Evke, hem Bursaspor’a oyuncu yetiştireceklerini hem de hedefe yürüyeceklerini söyledi.

Pırıl pırıl bir takım

TOLGA ÖZTAŞ

Bursaspor’un Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden pilot takımı Yeşil Bursa yeni sezon hazırlıklarına başladı. Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde, teknik direktör Ahmet Suphi Evke ve yardımcıları nezrinde gerçekleştirilen ilk çalışmaya 21 oyuncu katıldı.

16 Temmuz’a kadar sürecek ilk kamp döneminde Vakıfköy’de çalışmalarını sürdürecek olan Yeşil Bursa, bayram izninin ardından tekrar tesislerde idmanlarına devam edecek. Yeşil beyazlılar Ağustos başında gerçekleştireceği 2.kamp döneminde ise Bolu’ya gitmeyi planlıyor.

Gençler parlayacak!

Yeşil Bursa’nın ilk antrenmanında Bandırmaspor’dan transfer edilen Bilal Hallaçlar ile birlikte seçmelerde sivrilen Bursa’nın Bölgesel Amatör Lig ve Süper Amatör Lig’deki çeşitli takımlarında oynayan 7 oyuncu da katıldı. Antrenman öncesi OLAY Spor’a açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Ahmet Suphi Evke, ‘Hayırlısıyla yeni sezon çalışmalarımıza 21 arkadaşımızla startı verdik. Çok genç bir takım olduk. Bizim tek amacımız Bursaspor’a genç ve yetenekli oyuncular kazandırmak. Bu yolda yürürken genç arkadaşlarımızın performanslarıyla kendimizi 2. Lig’e atmak istiyoruz’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X