Pistte nefesler tutuldu

4 ayrı kategoride düzenlenen organizasyonda ilk gün geride kaldı. Uzun bir aranın ardından tekrar faaliyete geçen Nilüfer Karting Pisti’nde düzenlenen 2017 Türkiye Karting Şampiyonası’nda 6. ayağında ilk günü heyecana sahne olurken, yarışlar bugün tamamla

Pistte nefesler tutuldu

RECAİ UYSAL

2017 Türkiye Karting Şampiyonası’nda 6. ayağı Bursa’da başladı. Nilüfer Karting Pisti uzun bir aranın ardından ilk kez bir organizasyona evsahipliği yaparken, dün start alan yarışlardaın ilk günü büyük heyecana sahne oldu. Oldukça rekabetçi geçen organizasyonun ilk gününde pilotlar ilk olarak antrenman ve sıralama turlarını gerçekleştirdiler. Tüm kategorilerin sıralama turlarının ardından, ilk yarış formula junior kategorisinde gerçekleştirildi. Ardından mini ve formula senior/master 1. yarışları yapıldı ve ilk gün tamamlandı.

BUGÜN BİTİYOR

18 sporcunun katıldığı organizasyonda heyecan bugün de devam edecek. Pilotlar antrenman turlarınının ardından start noktasına gelecekler. Bugün yapılacak formula junior, mini ve formula senior/master 2. ve 3. yarışlarının ardından kürsü sahiplerini bulacak. 4 ayrı kategoride 3’er yarışın tamamlanmasının ardından da düzenlenecek ödül töreni ile organizasyon son bulacak.

Orhaneli Yolu üzerinde Misi’de bulunan ve uzun bir süredir sportif olarak hizmet vermeyen tesis, yeni kurulan Bursa Profesyonel Otomobil Sporları Kulübü girişimiyle yenilenerek şampiyona yarışına hazır hale gelirken, dün başlayan şampiyonanın ilk günü heyecana sahne oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X