Pistte Osmangazi fırtınası

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın her yıl düzenlediği Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) takım seçmelerine Osmangazili sporcular damga vurdu.

Pistte Osmangazi fırtınası

Son dönemde katıldıkları turnuvalarda elde ettikleri derecelerle dikkat çeken Osmangazi Belediyesi Atletizm Takımı sporcuları, yeni bir başarıya daha imza attı. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın her yıl düzenlediği ve Bursa genelinden 400’e yakın sporcunun katıldığı Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) takım seçmeleri sonunda Osmangazi Belediyesporlu atletler Bursa karmasına girmeyi başardı. 12 kız, 12 erkek toplam 24 kişiden oluşan Bursa takımında Osmangazi Belediyespor’dan 16 sporcu yer aldı.

TAKIMA GİRDİLER

Osmangazi Belediyesporlu Buse Kırbuğa, Zehra Gedik, Edanur Yaşar, Iraz Ergin, Gizem Sakin, Elif Can, Berivan Öztürk, İlayda Karadeniz ve Nilay Mert branşlarında birinci olurken, erkeklerde ise Kemal Alan, Muhammet Diyar Tunç, Ersin Çalışkan, Ahmet Yiğit Akkalay, Ahmet Önal, Mert Can Dinçer, Berkan Solmaz, kendi kategorilerinde takıma girdi. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Sporcularımız inşallah önce bölge, ardından da Türkiye Şampiyonası’nda da başarılı olup milli takımlara seçilerek, ülkemizi en iyi şekilde temsil edecekler” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X