Pitbull dehşeti! 8 yaşındaki çocuğa saldırdı

Kırıkkale’de başıboş gezen pitbull cinsi köpek, 8 yaşındaki Nimet Savaş’a saldırdı. Bacağından yaralanan küçük kız, hastanede tedavi altına alındı.

Pitbull dehşeti! 8 yaşındaki çocuğa saldırdı

Merkez ilçesi Nenehatun Caddesi’nde arabalarına bakmak için babasıyla evden dışarı çıkan Nimet Savaş, sokakta başıboş gezen pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı.

Köpek tarafından sol bacağından ısırılan çocuk, yakınları tarafından güçlükle köpekten kurtarıldı. Hastaneye götürülen ve bacağında 4 diş izi bulunan Nimet Savaş’a kuduz aşısı yapıldı. Küçük kızın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

“Köpek başıboş şekilde geziyordu”

Yaşanan olayı anlatan baba İlker Savaş, “Pitbull köpeğinin ağızlıksız gezdirilmesi yasak. Köpek başıboş bir şekilde geziyordu. O arada çocuk panikleyince köpek saldırıya geçti. Saldırınca da çocuk korktuğu için bağırdı. Emniyetten aradılar birazdan ifade vermeye gideceğiz. Çocuğun yaşadığı korku yetiyor, çocuk bunu aklından çıkaramayacak. Burada serum, iğne, kuduz aşısı yapıldı. Onu bekliyoruz” dedi.

Gözaltına alınan köpeğin sahibi O.K.Y. hakkında 10 bin 450 lira para cezası ile adli ve idari işlem başlatıldı. Pitbul cinsi köpeğe de polis ekipleri tarafından el konuldu.

DHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X