PKK şehrin ortasında roketle saldırdı

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde, caddedeki barikatı kaldırmaya çalışan güvenlik güçlerine düzenlenen roketatarlı saldırıda bir polis memuru yaralandı.

PKK şehrin ortasında roketle saldırdı

Diyarbakır’ın Silvan ilçesine bağlı Tekel, Konak ve Mescit mahallelerindeki bazı cadde ve sokaklarda kazılan hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması, bölgenin teröristlerden arındırılması için 6 gün önce ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından başlatılan hava destekli operasyon sürüyor.

Eski Bitlis Caddesi’nde kurulan barikatı kaldırmaya çalışan emniyet ekiplerine PKK’lı teröristlerce düzenlenen saldırıda, kullandığı iş makinesine roketatar mermisi isabet eden polis memuru yaralandı.

112 Acil Servis ekibince kaldırıldığı Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan polis memurunun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Bu arada üç mahalledeki birçok ev ve iş yeri, teröristlerin açtıkları ateş ve roketatarlı saldırıları sonucu tahrip oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X