PKK ve IŞİD’e bir ağır darbe daha!

Kuzey Irak’taki Sinat-Haftanin ve Metina bölgelerine 00.21-00.53 saatleri arasında Türk Hava Kuvvetleri’ne ait savaş uçakları ile hava harekatı düzenlendi. Bölgede PKK’ya ait sığınak ve kontrol noktasının bulunduğu 5 hedef ateş altına alınarak imha edildi

PKK ve IŞİD’e bir ağır darbe daha!

Diyarbakır Lice kırsalına dün 19.40-19.50 saatleri arasında Türk Hava Kuvvetleri’ne ait savaş uçakları ile hava harekatı düzenlendi. Bölgede tespit edilen PKK’lı terörist grubunun içinde olduğu barınma alanı ateş altına alınarak imha edildi. Görevlerini tamamlayan savaş uçaklarının üslerine döndüğü belirtildi.

Suriye’nin kuzeyinde Türkiye’ye yönelik atış yapma hazırlığında olduğu tespit edilen IŞİD’e ait silah mevzii, katyuşa ve havan silahlarından oluşan hedefler Fırtına obüsü ve ÇNRA (Sakarya) atışları ve Koalisyon uçakları tarafından yapılan bir hava sonucunda imha edildi. Yapılan atışlar sonucunda ilk tespitlere göre 8 IŞİD’li terörist etkisiz hale getirildi ve bir savunma mevzii imha edildi.

TÜRKİYE’YE ATIŞ HAZIRLIĞINDAKİ IŞİD HEDEFLERİ VURULDU : 8 IŞİD’Lİ ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ 

Suriye’nin kuzeyinden Türkiye’ye yönelik atış yapma hazırlığında olduğu tespit edilen IŞİD’e ait silah mevzii, katyuşa ve havan silahlarından oluşan hedefler, Fırtına obüsü ve ÇNRA (Sakarya) atışları ve Koalisyon uçakları tarafından yapılan bir hava harekatı sonucunda imha edildi. Yapılan atışlar sonucunda ilk tespitlere göre en az 8 IŞİD’li terörist etkisiz hale getirildi ve bir savunma mevzii imha edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X