PKK’nın karargahları ateş altında

Mardin’in Nusaybin ilçesinde teröristlere yönelik başlatılan operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor.

PKK’nın karargahları ateş altında

İlçede teröristlerin barındığı bölgeler asker ve polis ekipleri tarafından sürdürülen müşterek operasyonlarla kuşatılırken, teröristlerin karargah olarak kullandıkları bölgeler ağır makineli silahlarla vuruluyor.

Mardin’in Nusaybin ilçesinde 14 Mart günü ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için başlatılan operasyonlar sürüyor. 

İlçede yasağın devam ettiği mahallelerde teröristler tarafından kazılan hendek, kurulan barikat ve döşenen patlayıcılar teker teker temizleniyor. 

Aralıksız devam eden operasyonlara katılan asker ve polis ekipleri teröristler tarafından kurulan tuzaklara karşı duyarlı bir şekilde ilerlerken, teröristlerin karargah olarak kullandıkları bölgeler ise ağır makineli silahlarla vuruluyor. Operasyonların tüm hızıyla devam ettiği ilçede fırsatını bulan vatandaşlar da yanlarına alabildikleri malzemelerle ilçeyi terk ediyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X