Plaj şov sürüyor

Nilüfer Belediyesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) iş birliğiyle düzenlenen Pro Beach Tour Nilüfer Etabı çekişmeli karşılaşmalarla devam ediyor.

Plaj şov sürüyor

Pro Beach Tour ikinci kez Nilüfer’de gerçekleşiyor. Türkiye Voleybol Federasyonu’nun Nilüfer Belediyesi iş birliği ile düzenlediği  Pro Beach Tour Nilüfer Etabı, Cengiz Göllü Plaj Voleybolu Sahası’nda devam ediyor. 

ABD, Azerbaycan, İran, Sırbistan, Ukrayna, KKTC ve Türkiye’den sporcuların katıldığı turnuvada 15 erkek, 13 kadın takımı olmak üzere toplam 28 takım mücadele ediyor. 

BUGÜN BİTİYOR

TVF Pro Beach Tour Nilüfer Etabı’nda, erkekler ana tablo maçları nefes keserken, organizasyon bugün yapılacak maçlarla tamamlanacak. Heyecanın tavan yaptığı turnuva bugün yarı final ve final müsabakalarıyla sona erecek. Nilüfer Etabı’nda Pro Beach Tour Türkiye Serisi sezon sonu bireysel sıralama puanı ile FIVB puanı kazandıracak. Dereceye giren sporculara toplam 32 bin TL ödül verilecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X