Plajda mutlu son

Bursa’da 3 gün süren organizasyonda zirve sahiplerini buldu…

Plajda mutlu son

Nilüfer Belediyesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) iş birliğiyle düzenlenen Pro Beach Tour Nilüfer Etabı sona ererken, kadınlarda Milona Matiç-Marija Miloseviç, erkeklerde ise Volkan Göğtepe-Hakan Göğtepe ikilisi şampiyon oldu.

Plaj voleybolunun nabzı üç gün boyunca Nilüfer’de attı. Türkiye Voleybol Federasyonu’nun Nilüfer Belediyesi iş birliğiyle düzenlediği Pro Beach Tour Nilüfer Etabı nefes kesen mücadelelere sahne oldu. Türkiye’nin yanı sıra ABD, Azerbaycan, İran, Sırbistan, Ukrayna, Slovakya, Yeni Zelanda ve KKTC’den sporcuların katıldığı turnuvada 15 erkek, 13 kadın takımı olmak üzere toplam 28 takım mücadele etti. Nefes kesen maçlar sonunda erkeklerde Volkan Göğtepe-Hakan Göğtepe, kadınlarda ise Milona Matiç-Marija Miloseviç şampiyon oldu.

YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

TVF Cengiz Göllü Plaj Voleybolu Tesisi’nde gerçekleşen turnuvada üç gün boyunca nefes kesen mücadeleler yaşandı. Voleybol tutkunlarının yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmalarda erkekler finalinde Volkan Göğtepe-Hakan Göğtepe kardeşler, H. Hüseyin Mermer-Murat Girginoğlu ikilisini yenerek şampiyonluğa ulaştı. Turnuvada Ali Osman Nurettin-Kemal Şah ikilisi de üçüncü oldu. Son ana kadar büyük çekişmeye sahne olan kadınlar finali de ilgiyle izlendi.

BOZBEY BAŞARI DİLEDİ

Kadınlar finalinde Milona Matiç-Marija Miloseviç ikilisi, Silvia Pozyikova-Daniel Quigley iklisini 2-0 mağlup ederek zirveye çıkmayı başardı. Turnuvada kadınlarda üçüncülük kürsüsüne ise Viktoria Smetaniuk-Zina Lybymova ikilisi çıktı. Organizasyon sonunda dereceye giren sporculara toplam 32 bin TL para ödülü dağıtıldı. Turnuvanın final bölümüne katılan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, sporcu ve emeği geçenleri kutlayarak başarılar diledi.

 

Turnuvada dereceye giren ekipler ödüllerini, Nilüfer Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammet Aydın, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan Yardımcısı Sedat Aslandaş, Nilüfer Belediye Meclis Üyesi Atakan Çorbacı ve Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Yılmaz’ın elinden aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X