Planetaryum ile gökyüzünü keşfettiler

İnegöl Belediyesi, gökyüzünü en ince ayrıntısına kadar gösteren planetaryum gösterisini ilkokullarda eğitim alan çocukların ayaklarına kadar götürdü.

Planetaryum ile gökyüzünü keşfettiler

İnegöl Belediyesi tarafından ilçedeki tüm ilkokul öğrencilerine yönelik düzenlenen ve çocuklara yeni ufuklar açma, gelişimlerine artı bir değer katma adına gerçekleştirilen planetaryum gösterisine katılan Belediye Başkanı Alper Taban da galaksinin tüm bilinmeyenlerini ortaya koyan gösteriyi izledi. 

 

İnegöl Belediyesi’nin çocukların gelişimine katkı sağlamak adına Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte ortak çalışan ve ortak projeler ürettiğini ifade eden Alper Taban, “Gücümüzün yettiği oranda onlara katkı ve destek olmaya çalışıyoruz. Bir taraftan da çocuklarımızın daha kaliteli yetişmesi adına bu tür farkındalık oluşturan eğitim ve faaliyetler yapmaya çalışıyoruz. Bütün derdimiz ve heyecanımız, bütün yaptığımız faaliyetler onlara daha güzel bir gelecek içindir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X