Planlı yaşamıyorum!

İstanbul Moda Haftası’nı takip eden Serenay Sarıkaya, sevgilisi Kerem Bursin’le ne zaman evleneceği sorusuna ilginç bir cevap verdi.

Planlı yaşamıyorum!

HENÜZ ERKEN…

Önceki akşam İstanbul Moda Haftası kapsamında gerçekleşen Şansım Adalı’nın özel koleksiyonunu tanıttığı defileyi izleyen Serenay Sarıkaya, samimi açıklamalarda bulundu.

Sevgilisi kerem Bursin’le Amerika’da tatil yapan Sarıkaya, ne zaman evleneceği sorusuna; “Çok erken, henüz bir plan yapmadık. Bu konularda çok planlı gitmeyi seven birisi değilim. Ama her şeye de hazırlıklıyım” diye cevap verdi.

PODYUMU ÖZLEMEDİM

Modayı yakından takip ettiğini belirten Serenay Sarıkaya, öte yandan eski mesleği olan mankenlikle ilgili düşüncelerini de dile getirdi. Sarıkaya, 

‘Bu atmosfer çok güzel. Ama podyumu özledinmi dersen özlemedim, ben oyunculuğu seviyorum. İşim gereği şık olmam gerek. Ama şıklık mı rahatlık mı derseniz de rahatlığı tercih ederim’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X