‘Platonik aşıklar gibiyiz’

Başkan Recep Bölükbaşı, Arjantinli yıldız Batalla ile şuana kadar bir temaslarının olmadığını belirtti.

‘Platonik aşıklar gibiyiz’

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Pablo Martin Batalla’yla ilgili olarak yine konuştu. Yeşil beyazlı takımda futbol oynadığı dönemde her kesimin beğenisini kazanan, ancak yaşadığı sıkıntılar sebebiyle takımdan ayrılma kararı alarak Çin’e transfer olan Pablo Martin Batalla ile şuan anlaşmadıklarını ifade eden Bölükbaşı ‘ Herkes soruyor, merak ediyor. Batalla’yı yöneticiyken biz almıştık. Şu an ligleri devam ediyor. Gelmek isteyen herkese kapımız sonuna kadar açık. Fakat ne kendisi, ne de kulübü için resmi bir temasımız olmadı. Platonik aşıklar vardır, birbirlerine güzel bakan. Onu yaşıyoruz.’ dedi.

GÖRMEZDEN GELEMEYİZ

Taraftarların Arjantinli yıldızı takımda görmeyi çok istediğini de belirten Bölükbaşı ‘Zamanı gelince şartlar hala aynı ise oturur görüşürüz. Bu takımın hocası var, teknik heyeti var. Onlarında bu konuda ne istedikleri, görüşleri önemli.’ diye konuştu. Taraftarlar ile yönetim arasında yaşanan gerilime de değinen Recep Bölükbaşı, ‘Biz taraftardan büyük değiliz. En büyük taraftar. Bu kulübün sahibi taraftarlardır. Bizler gelip geçiciyiz. Bu konuda onların her söylediği bizim için önemli. Biz taraftarlarımızın isteklerini hiçbir zaman görmezden gelemeyiz’ şeklinde konuştu.

BONSERVİSİ DÜŞÜYOR

Çin kulübü Beijing Guoan, Batalla için Bursaspor’dan en son 1,5 milyon Euro istemişti. 

Devre arası transfer dönemine birkaç aylık süre olmasına rağmen Bursaspor’da Batalla sesleri duyulmaya başlandı. Başkan Recep Bölükbaşı, Arjantinli yıldız ile şuana kadar bir temaslarının olmadığını belirtse de yeşil beyazlı kulübün Çin takımı Beijing Guoan’la görüşmelere başladığı öğrenildi. En son mayıs ayındaki kongrenin ardından Beijing Guoan kulübüyle temasta bulunan yeşil beyazlı yönetim bonservis ücretini 1,5 milyon Euro’ya kadar düşürmüştü. 

34 MAÇ, 14 GOL, 10 ASİST

Bursaspor yönetiminin birkaç hafta sonra bitecek olan Çin Ligi’nin tamamlanmasını beklediği ve temaslarını hızlandıracağı gelen haberler arasında. Bu arada yeşil beyazlı yönetimin bu işi 1 milyon Euro’ya bitirmek istediği ve Çin kulübünün de bu rakamı kabul edebileceği konuşuluyor. Batalla bu sezon takımında 34 maça çıktı, 14 gol attı ve 10 asistlik bir performans gösterdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X