Play-off’a gidecek kadromuz var

Tire maçına odaklanan Yeşil Bursa’da teknik patron Turhan Şen, ‘Kazanıp üst sıralara yükseleceğimizden şüphem yok’ dedi.

Play-off’a gidecek kadromuz var

TOLGA ÖZTAŞ

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta sıkıntılı günler geçiren Bursaspor’un pilot takımı Yeşil Bursa’da gözler yarın oynanacak Tire 1922 maçına çevrildi. Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde çalışmalarını sürdüren yeşil beyazlılarda Teknik Direktör Turhan Şen, ‘Alt sıralardan kurtulmak istiyoruz. Çok genç bir ekibiz. Mesela geçen hafta Erbaaspor deplasmanında çok pozisyona girdik ama atamadık. Son yapılan iki transfer ile kadromuz tamamlandı diyebiliriz. Bu oyuncular bizi artık play-off hedefine götürecektir’ dedi.

YENİLER KATILDI

Pilot takımın ara dönemde son olarak kadrosuna kattığı Tire 1922’den eski golcüsü Fatih Çakır ile Almanya 5. Lig ekiplerinden Herhta 06’dan transfer edilen kanat oyuncusu Ali Ayvaz da dün ilk kez antrenmana çıktı. Yeşil Bursa’da zorlu maç öncesi 5 eksik bulunuyor. Koluna platin takılan Berat  4-6 hafta, antrenmanda bileği dönen Kenan Uz 1 hafta sonra takıma dönecek. Kırmızı kart cezalısı Emirhan ve sezonu kapatan Tugay Meşekoparan ile Mahir Kemal Atkı da Tire karşısında görev alamayacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X