Play-off’a kalacağız

Şaban Yıldırım, İnegölspor’u PTT 1.Lig’e çıkarmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Play-off’a kalacağız

SADULLAH ORGAN

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup’ta yaşadığı puan kayıplarıyla şampiyonluk iddiasını tamamen yitiren İnegölspor, kalan 3 maçını kazanarak play-off biletini cebine koymak istiyor. 

Altay ve Tepecik galibiyetlerinin ardından umutlu gittiği Bandırma’dan tek gollü yenilgiyle dönen bordo beyazlılarda Teknik Direktör Şaban Yıldırım play-off hedefine mutlaka ulaşacaklarını söyledi.

AVANTAJI DEĞERLENDİRECEĞİZ

Bandırma’nın golü erken bulmanın avantajını iyi kullandığını belirten Yıldırım, “Özellikle ikinci yarıda rakip 10 kişi kaldıktan sonra değişiklikler yapıp forvet hattını güçlendirdik. Pozisyona da girdik ama olmadı. Rakiplerimizin kaybettiği haftada Bandırmaspor karşısında 1 puan bile bize iyi gelecekti. Ligde kalan 3 maçımızdan ikisini evimizde oynayacak olmamızın avantajını iyi kullanmak istiyoruz. Tek hedefimiz var o da play-off gurubuna kalmak. Ardından da İnegölspor’u özlemini çektiği PTT 1.Lig’e çıkarmak” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X