Play-Off’un şifresi 1,75 puan

1.50 puan ortalamasıyla oynadıklarını söyleyen Karacabey Birlikspor Teknik Direktörü Ali Nail Durmuş, ‘Son 7 maçta bunu 1,75’e çıkarmamız gerekiyor’ dedi.

Play-Off’un şifresi 1,75 puan

AYHAN FİDAN

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Karacabey Birlikspor, Tekirdağspor deplasmanında elde ettiği 2-0’lık galibiyetle play-off umutlarını yeniden yeşertmenin mutluluğunu yaşıyor.

Mavi siyahlıların teknik direktörü Ali Nail Durmuş, “İlkyarı rüzgara karşı oynadık. 30. dakikadan sonra oyunda dengeyi bulduk. İlk yarıda bulduğumuz penaltıdan yararlanamadık.

İkinci yarıda hem oyun üstünlüğünü hem de pozisyon üstünlüğünü tamamen ele geçirip attığımız gollerle kazanmasını bildik” dedi.

HER MAÇ FİNAL

Bundan sonraki her maçlarının play-off yolunda final olduğunu belirten Ali Nail Durmuş, “Önümüzdeki 7 maçın 4’ü evimizde. İçerdeki maçlarımızı kazandığımızda aldığımız puanlar ve dışarıda oynayacağımız maçlardan alabileceğimiz puanlar bizi play-off’a taşıyabilir diye düşünüyorum.

Şuan da oynadığımız 10 maçta 1,5 puanlık bir ortalama tutturduk. Bu ortalamayı 1,75 gibi bir puan ortalamasına çıkarmamız gerekiyor” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X