Podolski sinirlenip tekmeyi bastı

Astana maçında oyundan alınmasına sinirlenen Galatasaraylı Podolski, hocası Hamza Hamzaoğlu’na tepki gösterdi ve yerde su şişesi kasasını tekmeledi.

Podolski sinirlenip tekmeyi bastı

 

Podolski’den ikinci isyan… Galatasaray’ın Alman yıldızı, Trabzonspor maçının ardından dün gece de oyundan alınmasına tepki gösterdi.

Karşılaşmanın 68.dakikasında yerini Jose Rodriquez’e bırakan Lukas Podolski, saha kenarına geldiğinde iki elini yana açıp, “Neden ben?” diye isyan etti.

Hocası Hamza Hamzaoğlu’nun kararını beğenmediğini açıkça ifade eden Alman futbolcu, bununla da yetinmedi ve su şişelerinin bulunduğu kasaya tekme attı.

PODOLSKI: SİNİRLENMEM ÇOK NORMAL

Lukas Podolski, karşılaşma sonrası gazetecilerin bu olayla ilgili sorusuna ilginç bir yanıt vererek, “25 yıldır futbol oynuyorum. Benim bir problemim yok. Ben de oyundan ve skordan mutlu değilim. Tepkilerim normal. Hangi oyuncu çıkmak ister? Bir futbolcu gösterin ki, oyundan alınırken gülsün. Sinirlenmem çok normal” dedi.

“KAVGA ETTİLER VE PUAN ALDILAR”

Alman futbolcu, maçla ilgili olarak da, “Mutlu değiliz çünkü iki kez öne geçtik ama 1 puanla yetindik. Şampiyonlar Ligi’nde oynuyoruz ve tabii ki Astana’ya saygı duyacağız. Tehlikeli olduklarını biliyoruz, koştular, kavga ettiler ve puan aldılar. Bütün Şampiyonlar Ligi maçları zordur. Bugün bir kez daha gördük. Koşarsanız kazanırsınız. 15 şutumuz var ama şansımız yaver gitmedi” diye konuştu.

ASTANA TARAFTARLARI DA PODOLSKI’YE BÜYÜK TEPKİ GÖSTERDİ

Astana taraftarları Galatasaraylı Lukas Podolski’ye büyük tepki gösterdi. Alman futbolcunun topla her buluşmasında tribünlerden ıslık ve protesto sesleri yükseldi. Podolski, Şampiyonlar Ligi’ndeki eşleşmelerin belli olmasının ardından, Kazak halkıyla dalga geçen bir film olarak bilinen Borat filminin afişini sosyal medyadan paylaşıp, “Bekleyemiyorum” mesajını yazmıştı. Astanalı futbolcuların da Podolski’ye zaman zaman sert girmeleri dikkat çekti.

      

PODOLSKI: BENİM KAZAK HALKIYLA PROBLEMİM YOK

Podolski, Kazak halkının kendisine tepki göstermesi ile ilgili olarak, “Ben daha önce de Milli takım ile beraber Kazakistan’da bulundum. Benim Kazakistan ile ilgili bir problemim yok. Astana ilk kez Şampiyonlar Ligine kaldı. Bu onlar için çok güzel olmalı. Bugün gördük, heyecanlı idiler, koştular ve mücadele ettiler” yorumunu yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X