‘Podyum’da şov sürüyor

Podyum Tenis Kulübü’nde düzenlenen Bursa Cup ITF Kadınlar Turnuvası’nda eleme maçları tamamlandı. Bugünden itibaren ana tablo maçlarının start alacağı organizasyonda çiftler finali 11 Temmuz, tekler finali ise 12 Temmuz’da oynanacak.

‘Podyum’da şov sürüyor

RECAİ UYSAL 

İstanbul Cup’ın ardından Türk tenisinin 2015 yılındaki en önemli bayanlar turnuvası olma özelliğini taşıyan Bursa Cup ITF Kadınlar Turnuvası’nda eleme maçları tamamlandı, PodyumPark Podyum Tenis Kulübü’nde Nilüfer Belediyesi destekleriyle start alan ve 3 günü geride kalan organizasyonda bugünden itibaren anatablo maçları heyecanı yaşanacak. 

PodyumPark PodyumTenis Kulübü’nde düzenlenen 50 bin dolar toplam ödüllü turnuvada sporcular toprak zeminde mücadele ederlerken, eleme maçları da nefes kesti.

RESİTAL YATAŞATACAKLAR

Türkiye’nin en iyi raketlerinin yanı sıra dünya sıralamasında üst sıralara gelmiş birçok oyuncunun da katılacağı turnuvada bugünden itibaren anatablo maçları start alacak ve 12 Temmuz’a kadar Bursalılar’a unutulmaz bir resital yaşatacaklar. 

11 Temmuz’da çiftler, 12 Temmuz’da ise tekler finalinin oynanacağı Bursa Cup’ta bugün başlayacak anatabloda WTA klasmanında en yüksek sıralamaya sahip Türk raket Çağla Büyükakçay, 2 numaralı seribaşı olarak katıldığı organizasyondaki ilk sınavına Rus Anastasia Pivovarova önünde çıkacak.

KORTA ÇIKIYORLAR

Son olarak Fransa’da çiftler şampiyonluğu yaşayan İpek Soylu ise Bursa’daki ilk maçında 8 numara Yunan Maria Sakkari ile kozlarını paylaşacak. 29 yaşındaki milli tenisçi Pemra Özgen ise elemeleri aşan Ukraynalı Ganna Poznikhirenko ile buluşacak. 

Balıkesir ve Sakarya’da üst üste zaferler elde ederek formda bir şekilde Bursa’ya gelen Başak Eraydın, dünya sıralamasında 109.’lukta yer alan, aynı zamanda turnuvanın 1 numaralı seribaşı ismi Rus Elizaveta Kulichkova’nın rakibi oldu. Melis Sezer, Rumen Cristina Dinu, Ayla Aksu, Gürcü Sofia Shapatava, Deniz Paykoç da Fransız Caroline Romeo ile eşleşti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X