Podyum’da şov sürüyor

İpek Soylu gibi birçok yıldız tenisçinin mücadele edeceği 60 bin $ ödüllü ITF Uluslararası Bayanlar Bursa Cup Tenis Turnuvası’nda ana tablo maçları da start aldı.

Podyum’da şov sürüyor

RECAİ UYSAL

Podyum Tenis Kulübü tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen ITF Uluslararası Bayanlar Bursa Cup Tenis Turnuvası’nda ana tablo maçları start aldı. PodyumPark Tenis Kortları’nda 15 Temmuz’da başlayan organizasyonda eleme maçlarının ardından raketler dün de ana tablo ve çiftler maçları için korta çıktılar. 22 Temmuz’a kadar sürecek turnuvada yerli ve yabancı birçok tenisçi hünerlerini sergileme fırsatı bulacağı ve 60 bin $ para ödüllü ITF Uluslararası Bayanlar Bursa Cup Tenis Turnuvası’nda sporcular final için efor sarfediyorlar.

ELEMEYİ GEÇTİLER

Aralarında İpek Soylu, Pemra Özgen ve Ayla Aksu gibi milli sporcuların da bulunduğu birçok yıldız tenisçi 22 Temmuz’da gerçekleştirilecek finale kalabilmek için mücadele edecek. Dün elemelerde son maçlar oynanırken, Fransa’dan Estelle Cascino, Bulgaristan’dan Dia Evtimova, Hindistan’dan Kyra Shroff ve Romanya’dan Daiana Negreanu ana tabloya kalmayı başardı. Eleme maçlarının tamamlanmasının ardından da ana tablo müsabakaları start aldı. Turnuvada çiftler finali cuma, tekler finali ise cumartesi günü oynanacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X