Poko için yarış kızışıyor

Bursaspor’un gündeminde yer alan 24 yaşındaki Karabüklü oyuncu için yarış kızışıyor.

Poko için yarış kızışıyor

Orta sahaya takviye düşünen Bursaspor’da Poko ismi daha fazla dillendirilmeye başladı. 

Kardemir Karabükspor’da gösterdiği performansla birçok takımın dikkatini çeken 24 yaşındaki orta saha oyuncusu için Karadeniz temsilcisi Bursaspor’dan 1 milyon 500 bin Euro bonservis ücreti talep etmişti. Yeşil beyazlı kulübün Başkanı Ali Ay ise bu rakamı oldukça fazla olmuştu.

HOCA İKNA OLDU

Süper Lig’de zor günler geçiren Atiker Konyaspor’un ise Poko için Kardemir Karabükspor’a 500 bin Euro önerdiği öğrenildi. Yeşil beyazlı kulübün rakamı daha da yukarılara çıkarabileceği konuşuluyor. 

Dün Antalya’ya gelen Başkan Ali Ay’ın bu transferde nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor. Teknik Direktör Paul Le Guen ise daha önce karamsar yaklaştığı Poko’nun şu an alınmasını istiyor.

Twumasi defteri kapandı

Astana 3 milyon Dolar’da geri adım atmayınca Başkan Ali Ay transferden vazgeçti.

Bursaspor’da uzun süredir gündemde olan Patrick Twumasi’nin transferi rafa kaldırıldı. Astana’nın en son olarak istediği 3 milyon Dolar’lık bonservis ücretinde herhangi bir indirim yapmadığı belirtildi. Başkan Ali Ay’ın yaşanan bu son gelişme üzerine Twumasi defterini kapattığı belirtildi. Teknik Direktör Paul Le Guen’in ısrarla üzerinde durduğu tecrübeli kanat oyuncusunun Japonya’ya transfer olabileceği konuşuluyor.

Kembo takımla çalıştı

Bursaspor’da sakatlığı nedeniyle uzun süredir forma giyemeyen Jires Kembo dün takımla birlikte antrenmanlara başladı. Sabah çalışmasında takıma katılan deneyimli oyuncunun keyifli oluşu dikkatlerden kaçmadı.

Titi ve Ekong geldi

Defansın tecrübeli isimleri Titi ve Ekong, dün takıma katıldı. Arkadaşlarıyla hasret gideren ikili, İtalyan kondisyoner Giovanni eşliğinde çalıştı. Bu arada Pablo Martin Batalla ve Aziz Behich de gece geç saatlerde Antalya’ya geldi.

Futbolculara ödeme yapıldı

Bursaspor’da alacakları bulunan futbolculara 1’er aylıkları ödendi. Oyunculara kamp öncesi söz verilen rakamlar hesaplarına yatırılırken, Başkan Ali Ay’ın parayı kendi cebinden verdiği belirtildi.

Ertuğrul sakata geldi

Bursaspor’un genç ismi Ertuğrul Ersoy, dünkü çalışmayı yarıda bıraktı. 21 yaşındaki oyuncunun sağ arka adalesinde gerilme olduğu bildirildi.

Rakipler gözlem altında

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında karşılaşacağı Gençlerbirliği ve ligde 18. haftada oynayacağı Başakşehir’i takibe aldı. Teknik heyetin, her iki takımın da Antalya’da yapacağı hazırlık maçlarını gözlem altına alacağı bildirildi.

Sadece Rize istiyor

Gönderilecekler listesinde yer alan Merter Yüce için TF 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’la temaslar devam ediyor. Önceki gün alacakları için yeşil beyazlı kulübe ihtarname çeken tecrübeli futbolcunun, Karadeniz temsilcisinden haber beklediği öğrenildi. Bu arada Başkan Ali Ay, Merter’in önceki gün yaptığı harekete oldukça sinirlendiği ve tecrübeli futbolcunun iznini iptal ederek Özlüce’de çalışması yönünde karar aldığı belirtildi.

Hamzaoğlu İsmail’i sordu

Antalyaspor’un başına geçen Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun Bursaspor’la yollarını ayırmak üzere olan İsmail Konuk’un durumunu sorduğu öğrenildi. Yeşil beyazlı takımda fazla forma şansı bulamayan tecrübeli stoperin beklemede olduğu belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X