Polar Moda’dan yardım etkinliği

Polar MODA, Başarım Sensin Derneği işbirliği ile “Büyük İndirim Günleri “ düzenliyor.

Polar Moda’dan yardım etkinliği

Başarım Sensin Derneği, üniversitede okuyan ancak maddi anlamda fırsat eşitsizliği yaşayan başarılı öğrencilere destek vermek amacıyla kurulmuştur. Gençlerimize aydınlık bir gelecek düşleyen gönüllüler için, Polar MODA, Başarım Sensin Derneği’ne destek vermek amacıyla geleneksel olarak düzenlediği ‘POLAR SAMPLE SALE’ etkinliğinden elde edilen gelirin bir kısmını derneğe bağışlayacak.

Gençlere adanmış bu projenin etkinliği, 5-6-7 Mayıs tarihlerinde 09:00–19:00 saatleri arasında Beşiktaş’taki W Hotel-W Studios 3’de gerçekleşecek. Dünyaca ünlü markaların birbirinden şık ürünlerinin %80’e varan indirim fırsatıyla satışa sunulacağı etkinlikte; Alessandra Rich, Balmain, Ermanno Scervino, Giambattista Valli, Monique Lhuillier, Naeem Khan, Oscar de la Renta, Roland Mouret, Theory, Victoria Beckham ve Zac Posen gibi ünlü markalar reyonlarda yerlerini alacak. Gece elbiselerinden günlük kıyafetlere, aksesuarlardan ayakkabılara; her tarza uygun yüzlerce parçayı, Polar MODA sadece 3 güne özel, uygun fiyatlarla yardımsever moda tutkunlarının beğenisine sunuyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X