Polat’tan milli kutlama

Kestel Kaymakamı Ziya Polat, katıldıkları şampiyonalarda milli takıma girmeye hak kazanan kickbokscu Alparslan Bozlak ve badmintoncu Eren Dervişoğlu’na başarı diledi.

Polat’tan milli kutlama

OSMAN GÜNEŞ

Milli Takıma seçilen Ekim ayı içersinde yapılacak Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek Kestelli başarılı kickbokscu Alparslan Bozlak ve badmintoncu Eren Dervişoğlu Kaymakam Ziya Polat tarafından ödüllendirildi.

Samsun’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda 60 kiloda birincilik kürsüsüne çıkan Kestel Belediyesporlu Alparslan Bozlak, 22-28 Ekim tarihleri arasında Slovenya’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda mücadele etmeye hak kazanırken, Ankara Sincan’da 13 Yaş Türkiye Badminton Şampiyonası’ndaki derecesiyle milli takımla Balkan Şampiyonası’na katılma hakkı elde eden Eren Dervişoğlu’nun başarısı ilçede sevinç yaşanmasına neden oldu.

DESTEK VERECEĞİZ

Kestelli 2 sporcunun milli takım vizesi alması nedeniyle Kaymakam Ziya Polat da başarılı sporcuları kutladı.

Sporcuların milli takımlarda da başarılarının Uluslar arası arenada da devam etmesini dileyen Polat, “İlçemizden milli takımlara sporcunun gitmesi bizleri çok memnun etti. Her zaman olduğu gibi sporcularımıza gereken desteği vereceğiz. İnşallah başarılı sporcu sayımız artırıp ilçemizi sporda başarılı hale getiririz” dedi.

Kickbokscu Alparslan Bozlak ve badmintoncu Eren Dervişoğlu antrenörleri Zekayi Bağrıyanık ve Arzu Kahveci, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Turan Yavuz, Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, Kestel Belediyespor Başkanı Selim Yolgeçen ile birlikte Kaymakam Ziya Polat’ı makamında ziyaret ettiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X