Polat’tan Şahin’e ziyaret

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin’e konuk olan Kestel Kaymakamı Ziya Polat, ilçedeki spor yatırımlarını değerlendirdi.

Polat’tan Şahin’e ziyaret

Kestel Kaymakamı Ziya Polat, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin’i ziyaret ederek Kestel ilçesinde yürütülen gençlik ve spor çalışmaları ile yatırımlar konusunda istişarede bulundu.

Kestel Kaymakamı sayın Ziya Polat’ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden İl Müdürü Şahin, Kaymakam Polat’la Kestel ilçesine yapılan yatırımlar ve organizasyonlar konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Toplantıda Kestel ilçesine 12 milyon TL yatırımla yapılan ve bitimine gün sayılan Buz Pateni Salonu ve Çok Amaçlı Spor Salonu hakkında istişare yapıldı.

ÖNEMLİ YATIRIMLAR VAR

İl Müdürü Şahin, “Son 4 yılda yaklaşık 215 milyon liralık yatırımın yapıldığı Bursa’nın spor altyapısı ve vizyonu güçlendi. Bursa’nın bir ucundan diğer ucuna, buz pateni salonu, sporcu kamp eğitim merkezi, kapalı atletizm salonu, gençlik, sosyal yaşam ve spor kompleksleri ile gençlik merkezleri gibi önemli yatırımlar yapılıyor” dedi. Kestel Kaymakamı Ziya Polat da ilçenin spor altyapısını güçlendirmek için tüm kurumlarla ve beden eğitimi öğretmenleri ile aktif çalışmalar başlattıklarını belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X