Polis alkollü sürücülere ceza yağdırdı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde trafik polisleri bir gece de alkollü araç kullanan 8 kişiye yaklaşık 15 bin TL trafik cezası uyguladı. Alkollü araç kull…

Polis alkollü sürücülere ceza yağdırdı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde trafik polisleri bir gece de alkollü araç kullanan 8 kişiye yaklaşık 15 bin TL trafik cezası uyguladı. Alkollü araç kullanmaktan haklarında işlem yapılan sürücülere mahkemeden de toplamda 40 bin TL ceza çıkması bekleniyor. Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Büro Amirliği’ne bağlı polis ekipleri dün gece gelen ihbarlar ve devriye attıkları sırada 8 aracın sürücüsünün alkollü olduğunu belirledi. Yapılan kontroller sırasında alkollü olduğu için aracını belediye garajına göndermek istemeyen bazı sürücülerin çağırdığı kişilerinde alkollü olması dikkat çekti. İlçenin Prof. Muammer Aksoy, Uzunkum, Göztepe ve Erdemir Caddeleri üzerinde durumundan şüphelendikleri araçları durduran trafik polisleri 8 araç sürücüsüne alkollü araç kullanmaktan toplam 15 bin TL civarında para cezası uyguladı. Alkollü sürücülerin ehliyetlerine el konulurken, 3 araç alkollü sürücünün yakınlarına teslim edilirken, 5 araç ise belediye otoparkına çekildi. Haklarında işlem yapılan 8 sürücü mahkemeye sevk edildi. Alkollü araç kullanmaktan haklarında işlem yapılan 8 sürücüye mahkemeden de toplamda yaklaşık 40 bin TL ceza çıkması bekleniyor. Dur ihtarına uymayan 3 adet motosiklet sürücüsü ile polis arasında kovalamaca yaşandı. Kovalama sırasında ara sokaklara giren motosiklet sürücüleri izlerini kaybettirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X