Polis aracına roketatarlı saldırı

Şırnak’ın Cizre İlçesinde yol kesen PKK’lılar bölgeye giden polis aracına roketatarla saldırı düzenledi.

Polis aracına roketatarlı saldırı

2 polisin yaralandığı saldırının ardından güvenlik güçleri ile PKK’lılar arasında çıkan çatışmalar yer yer devam ediyor.

Cizre’nin Nur Mahallesi’ndeki Nusaybin Caddesi’ni kapatan PKK’nın gençlik yapılanması YDG-H üyeleri, yoldan geçen araçları durdurup kimlik kontrolü yaptı. Saat 00.30 sıralarında YDG-H’liler bölgeye zırhlı araçlarla giden polis ekiplerine roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. 

Saldırıda roketatarın isabet ettiği Akrep adı verilen zırhlı araçta bulunan 2 polis memuru yaralanırken, diğer polisler saldırganlara ateş açarak karşılık verdi. Çatışma devam ederken yaralı polis memurları ambulanslarla Cizre Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Cizre’de polis ile PKK’lılar arasındaki çatışmalar yer yer devam ederken silah ve patlama sesleri duyuldu. İlçenin bir kısmında da elektrik kesik olması vatandaşlar arasında panik yarattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X