Polis ekibine silahlı saldırı: 4 yaralı

Gaziantep’te, 8 kilo altını gasp ederek kaçan şüpheliler, kaldıkları eve düzenlenen operasyon sırasında polise ateş açtı. Çıkan çatışmada 4 polis hafif yaralanırken şüpheliler, çaldıkları altınlar ile yakalandı.

Polis ekibine silahlı saldırı: 4 yaralı

Olay, geçtiğimiz Perşembe Günü Şehitkamil ilçesi, otogar mevkiinde meydana geldi.

Şüpheli 3 kişi, takip ettikleri motosikletli kuryeyi gasp ederek, yaklaşık 8 kilogram altını alarak kaçtı. Olayın polise ihbarının ardından harekete geçen İl Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri kapsamlı çalışma başlattı. Yapılan araştırmalarda, şüphelilerin Şahinbey ilçesi, Yeditepe Mahallesi’ndeki bir evde saklandıkları tespit edildi.

Harekete geçen polis ekipleri, bugün gece saatlerinde şüphelilerin bulunduğu eve operasyon düzenledi. Operasyon sırasında şüpheliler, polise silahla ateş açtı. Çıkan çatışmada 4 polis memuru yaralanırken, 3 şüpheli ise çaldıkları 8 kilogram altın ile birlikte yakalandı. Hafif yaralı olarak hastaneye sevk edilen polislerden 3’ü taburcu edilirken, tedavisi devam eden diğer polisin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Gözaltına alınan 3 şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor. (DHA)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X