Polis, eşinin ve kızının yanında intihar etti

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Pasaport Şubesi’nde görevli 20 yıllık polis 42 yaşındaki Nizamettin Güzel, evinde eşi ve kızının da bulunduğu sırada beylik tabancasıyla başına ateş etti. Eşinin ihbarı üzerine sağlık ekiplerince ağır yaralı olarak hastaneye k

Polis, eşinin ve kızının yanında intihar etti

TOKİ konutlarında oturan polis Nizamettin Güzel saat 21.00 sıralarında evinin yatak odasında beylik tabancasıyla henüz bilinmeyen nedenle başına ateş etti. Silah sesini duyan eşi ve kızı ağır yaralanan Güzel, için ambulans istedi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından Nizamettin Güzel’i Kırklareli Devlet Hastanesi’ne götürdü. Hastanede doktorları müdahalesine rağmen Güzel kurtarılamadı. 

EŞİ KRİZ GEÇİRDİ

Hastaneye gelen eşi ve kızı sağlık ekiplerince sakinleştirildi. Yaklaşık 2 saat sonra eşinin ölüm haberini alan kadın sinir krizi geçirdi. Kadını, ölüm haberi alarak hastaneye koşan diğer polisler teselli etmeye çalıştı. 

‘BABA BİZİ BIRAKIP GİTME’

Babasının ölüm haberi üzerine kızı da “baba bizi bırakıp gitme” diye feryat ederek gözyaşı döktü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X