Polis gözlerine inanamadı! Otelin her yerinden kadınlar çıktı

Çatıdan bacadan ayna kapılı saklı odadan otelin akla gelen gelmeyen her yerinden kadınlar çıktı. Polis önce gizli bölmeleri ardından da kadınları tek tek buldu. Pasaportlarına el konulan Rus uyruklu kadınlar fuhuş batağından böyle kurtarıldı.

Polis gözlerine inanamadı! Otelin her yerinden kadınlar çıktı

Kentteki 8 otele düzenlenen operasyonda yasa dışı yollardan yurda girerek fuhuş yaptıkları öne sürülen yabancı uyruklu 16 kadın yakalandı. Kadınlardan 9’unun çeşitli hastalıklar taşıdığı belirlendi

Trabzon’da düzenlenen operasyonda yasa dışı yollardan yurda girerek fuhuş yaptıkları iddia edilen yabancı uyruklu 16 kadın yakalandı.

Bir istihbaratı değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, kaçak yollardan yurda giren bazı kadınların, Çömlekçi Mahallesi’ndeki otellerde fuhuş yaptığını belirledi. Bunun üzerine 8 otele operasyon düzenleyen ekipler, kaçmak için çatı aralarına saklanan, fuhuş yaptıkları öne sürülen yabancı uyruklu 16 kadını gözaltına aldı.

Hastanede sağlık kontrolünden geçirilen kadınlardan 4’ünün frengi, 3’ününün Hepatit C hastası olduğu, 2’sinin de farklı cinsel hastalıklar taşıdığı tespit edildi. Zanlıların, emniyetteki işlemlerinin ardından sınır dışı edileceği öğrenildi.

Trabzon’da nisan ayında düzenlenen fuhuş operasyonlarında 18 otelde arama yapıldığı, fuhuş yaptıkları öne sürülen 51 kadın ile fuhşa yer sağladıkları ve teşvik ettikleri iddiasıyla 24 zanlının gözaltına alındığı, söz konusu otellere bir ile 3 ay arasında değişen kapatma cezaları verildiği belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X