Polis merkezine silahlı saldırı!

Gaziantep’teki bir polis merkezine terör örgütü PKK mensuplarınca uzun namlulu silahlarla saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı.

Polis merkezine silahlı saldırı!

Alınan bilgiye göre, Ocaklar Mahallesi’ndeki 25 Aralık Polis Merkezine kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.

Saldırıya polis ekiplerinin silahla karşılık vermesi üzerine yüzleri maskeli ve içlerinden birinin etek giydiği belirtilen 3 zanlı, kaçtı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Çevrede geniş güvenlik önlemi alan ve zanlıların yakalanması için çalışma başlatan polis ekipleri, saldırının ilk belirlemelere göre terör örgütü PKK üyeleri tarafından gerçekleştirildiğini kaydetti.

Bu arada saldırının hemen ardından polis merkezinin yakınlarındaki Yavuz Sultan Selim Meslek Lisesi’nin arkasında park halinde bulunan bir otomobil de örgüt mensuplarınca yakıldı. Olay yeri inceleme ekipleri, araçta çalışma başlattı.

Olay yerine çok sayıda polis sevk edilirken, sinyal kesici araçlar da önlem aldı.

İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren ile İl Jandarma Komutanı Albay Şeref Çakmak da olay yerine gelerek çalışmaları takip etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X