Polis polisi böyle yakaladı

Mardin’de ele geçirdikleri kaçak sigaralara işlem yapmayıp kaçakçılarla birlikte satan polisler, düzenlenen operasyon ile gözaltına alındı

Polis polisi böyle yakaladı

Mardin’de film sahnelerini aratmayan operasyon düzenlendi. Operasyonda gözaltına alınan 3 polisten 2’si tutuklandı.

Habertürk’ün haberine göre; Mardin Emniyeti Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları çalışmalarda, bazı polislerin yakaladıkları kaçak sigaralara işlem yapmak yerine onları sattıklarını tespit etti. Bunun üzerine düzenlenen operasyonda, Kızıltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü’de görevli 3 polis memuru ile birlikte emniyette görevli bir teknisyen ve kaçakçılık yaptıkları belirlenen 4 kişi gözaltına alındı.

POLİSLER TUTUKLANDI

İfade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Yusuf B. ve Kızıltepe ilçesinde görevli polis memuru İlhan G. serbest bırakılırken, Kızıltepe İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurları Taner M., Hüseyin G., tekniksiyen Abdulbaki D. İle kaçakçı oldukları belirlenen Mehmet Reşit K., Rıdvan B. tutuklandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X