Polis tatilcileri şimdiden uyardı

Bayram tatilini şehir dışında geçirenler dönüşte trafik çilesi yaşamamak için polisin bu uyarısını dikkate alın.

Polis tatilcileri şimdiden uyardı

OKTAY KAYALAR

9 günlük bayram tatili nedeniyle karayollarında resmi ve sivil ekip sayısı arttırıldı. Bursa Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, kendi sorumluluk alanlarındaki yollarda her 10 kilometrede bir ekip oluşturdu.

KURAL HATASI YAPMAYIN

Bölge Trafik Denetleme Şube Müdür Yardımcısı Salih Karaman, kural hatasına izin vermeyeceklerini belirterek, ‘Resmi ve sivil ekiplerimiz gerek cep telefonuyla konuşan, gerekse takip mesafesine uymayıp hatalı sollama yapan sürücüler ile emniyet kemeri takmayanları güzergahtaki görevlilerimize bildirecek. Zaten her 10 kilometrede bir konuşlanan ekiplerimiz bu araçları durdurup gerekeni yapacak’ dedi.

YOLA VAKTİNDE ÇIKIN

Karaman, bir önceki bayramda özellikle İzmir-İstanbul güzergahında yaşanan yoğunluk yüzünden araçların hızının 10 kilometreye kadar düştüğünü belirterek, ‘Tatilcilerimiz dönüşlerini son güne bırakmasınlar. Son günü tercih edeceklerse de sabah saatlerinde yola çıksınlar’ şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X