Polis vatandaş ele ele olacak

Bursa’nın yeni Emniyet Müdürü Selami Yıldız, kentin huzur ve güvenliği için polisin vatandaşla bütünleşeceğini söyledi.

Polis vatandaş ele ele olacak

OKTAY KAYALAR

İlerleyen günlerde tüm mahalleleri tek tek gezip halkla beraber olacaklarını söyleyen Yıldız, ‘Varsa bir sorun bunun çözümlenmesi için mahalle ve sokakları yerinde görmek istiyorum. Vatandaşlarımızın huzur ve güven kalitesini nasıl arttırabiliriz onun çalışması ve tespiti içerisindeyiz. Ben ilk olarak bütün Bursa’yı ve teşkilatımızın birimlerini yerinde görmek, var olacak sorunları yerinde, vatandaşlarımızla birlikte çözmek istiyorum” diye konuştu.

PASSOLİG’Lİ MÜDÜR

Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Bursa’ya gelir gelmez passolig aldığını ve kendisinin bundan böyle Bursasporlu olduğunu açıkladı. Yıldız, “İstanbul’da mesleğim gereği  futbolun içinden gelen bir çok yönetici ve spor adamı dostlarım oldu. Futbolu sevdim, ama fanatik olarak bir takım tutmadım. Bursa’da göreve geldiğim ilk gün kendimi Bursasporlu hissettim ve Passolig aldım. Artık her maça Bursaspor taraftarı olarak gideceğim” dedi.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X