Polise ateş eden şüpheli aracın bagajından çıkanlar şoke etti

Şanlıurfa’da polis ekiplerince durdurulmak istenirken kaza yapan şüpheli otomobilin bagajında 3 yaralı çıktı. Yaralılardan biri kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Polise ateş eden şüpheli aracın bagajından çıkanlar şoke etti

Alınan bilgiye göre, polis ekipleri, yaptığı istihbarat çalışmasında, Şanlıurfa-Bozova karayolu çimento fabrikası yakınlarındaki bir bağevinde uyuşturucu ticareti yapıldığını belirledi.

 

Bağevini izleyen ekipler, buradan Halil Aktosun’un kullandığı 63 PN 837 plakalı otomobili fiziki takibe aldı. Takip edildiğini fark eden Aktosun, polislere ateş etti.

 

Yaşanan kovalamacın ardından Aktosun’un kullandığı otomobil, polis aracına çarptıktan sonra refüje çıkarak durabildi.

 

Polis ekipleri, otomobilde yaptığı aramada, bagaj kısmında tabancayla vurulmuş Ziyattin Demirağ ile isimleri henüz belirlenemeyen 2 kişiyi yaralı vaziyette buldu. 112 Acil Servis ekiplerince kentteki hastanelere kaldırılan yaralılardan Demirağ kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

 

Otomobilde 2 ruhsatsız tabanca ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçiren güvenlik güçleri, Aktosun ile başka bir araçla kaçan Halil Demir ve Ahmet Demir’i olay yerine yakın bir bölgede gözaltına aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X