Polise çarpıp kaçan FETÖ’cü Yunanistan’a kaçarken yakalandı

Kayseri’deki FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aranan, yakalanmamak için polise çarpıp kaçması güvenlik kamerasınca kaydedilen firari işadamı, Yunanistan’a kaçmaya çalışırken Edirne’de sahte kimlikle yakalandı.

Polise çarpıp kaçan FETÖ’cü Yunanistan’a kaçarken yakalandı

Kayseri 1. Sulh Ceza Hakimliğince, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyeliği suçundan hakkında gözaltı kararı verilen işadamı İsmail Ç, Edirne’nin Keşan ilçesindeki Meriç Nehri civarında Yunanistan’a kaçmak isterken yakalandı.

Üzerinde “Arif Ali N” adına düzenlenmiş sahte kimlik ve yüklü miktarda para bulunan İsmail Ç, Kayseri’ye getirildi. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli, daha sonra emniyete götürüldü.

İsmail Ç’nin aynı suçtan aranan kardeşi Osman Ç’nin yurt dışına kaçtığı, Bosna Hersek’te bulunduğu öğrenildi.

İsmail Ç, 2 Mart’ta Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’ndeki işyerinin önünde kendisini yakalamak için operasyon düzenleyen polislerden birine otomobiliyle çarparak kaçmış, polisin yaralandığı olay anı güvenlik kamerasınca kaydedilmişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X