Polise pompalı tüfekle saldırı

Edirne’de, bir grup silahlı saldırgan ‘kız mevzusu’ nedeniyle önce pompalı tüfek ve tabancayla bir çay bahçesini taradı.

Polise pompalı tüfekle saldırı

Olay yerinde bulunan ve izinli oldukları öğrenilen 2 polis memuru, silahlı saldırganlar ile aralarında yaşanan kovalamaca sırasında, pompalı tüfekle açılan ateş sonucu hafif şekilde yaralandı.

Olay, saat 22.00 sıralarında Trakya Üniversitesi Ayşekadın Yerleşkesi yakınlarından bulunan Zübeyde Hanım Parkı isimli işletme önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul’da yaşayan ve ikisinin üniversite öğrencisi olduğu öğrenilen, U. P., H. B., A. S., S. G. isimli 4 silahlı saldırgan, ‘kız mevzusu’ nedeniyle söz konusu çay bahçesine pompalı tüfek ve tabancayla ateş açtı. Olay esnasında bölgede bulunan ve izinli oldukları öğrenilen Erkan Yıldırım ve Muzaffer Çoban isimli polis memuru olaya müdahale etti. Polis memurlar ile zanlılar arasında kısa süreli kovalamaca yaşandı. Saldırganların, pompalı tüfekle ateş açması sonucu vücutlarının çeşitli yerlerine saçma isabet eden, 2 polis memuru hafif şekilde yaralandı.

SALDIRGANLAR KISA SÜREDE YAKALANDI

Pompalı tüfekle polise ateş açan silahlı saldırganlar, olay yerinden uzaklaştı. Edirne İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan titiz çalışmalar sonucu 4 silahlı saldırgan kısa sürede yakalandı. Silahlı saldırı sonucu yaralanan 2 polis memuru, olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerince Edirne Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Pompalı tüfekle açılan ateş sonucu vücudunun çeşitli yerlerine saçma isabet eden polis memuru Yıldırım’ın hayati tehlikesi olmadığı ve tedavisine devam edildiği öğrenilirken diğer polis memuru Çoban’ın ise taburcu edildiği bildirildi.

Sağlık kontrolü için Edirne Devlet Hastanesi’ne getirilen zanlıların, Edirne İl Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgularının ardından adli makamlara sevk edildiği belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X