Polisin belindeki silahı kaptığı gibi…

Danimarka’nın başkenti Kopenhag’ın Viktoria caddesinde bir uyuşturucu müptelasını karakola götürmek üzere polis aracına bindiren polisler beklemedikleri bir olayla karşılaştılar.

Polisin belindeki silahı kaptığı gibi…

Bindiği polis aracında birden hırçınlaşan şahıs polislerden birinin tabancasını çekerek ateş etti. Beklemedikleri bir anda canları tehlikeye giren polisler söz konusu şahsı etkisiz hale getirerek, yaka paça, daha güvenli bir başka polis aracına taşıyarak gözaltına aldılar. 

Nöbetçi Emniyet Amiri Henrik Stormer “Uyuşturucu müptelası şahıs araca bindirildiği sırada hırçınlaşmış. Onu sakinleştirmeye çalışan polislerden birinin telaşından yararlanarak tabancasını çekerek mermiyi ağzına verme ve bir el ateş etme zamanı bulmuş. Birkaç polisimizi vurabilirdi. Olayın can kaybı olmadan atlatılması sevindirici” dedi. Olayı yaşadığı binadan cep telefonuna kaydederek Ekstra Bladet gazetesine anlatan 29 yaşındaki David Borg “Sevgilimle otururken birden patlama sesi duyduk ama fişek sandık. Pencereden baktığımda bir polisin uyuşturucu müptelasının üzerine oturduğunu gördüm. Daha sonra birkaç polis yaka paça diğer polis aracına götürdüler. Silahı alınan polis çok sarsılmıştı, arkadaşları onu sakinleştirmeye çalışıyorlardı” dedi. Yakalanan şahsın polise karşı gelmek ve adam öldürmeye çalışmak suçlarından yargı önüne çıkarılacağı bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X