Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Polisin dikkati faciayı önledi

İzmir’in Konak İlçesi’nde, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından caddeye molotof kokteyli atıldı. Bölgeye inceleme yapmak için gelen polislerin patlatılmak üzere yol kenarına bırakılan 2 piknik tüpünü son anda fark etmesi olası bir faciayı önledi

İzmir'in Konak İlçesi'nde, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından

Olay, dün akşam saat 23.00 sıralarında Yeşildere Caddesi üzerinde meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin yoldan geçen araçlara molotof kokteyli attığı ihbarını alan polis caddeyi çift yönlü olarak trafiğe kapattı. Ekipler inceleme yaptığı sırada caddenin kenarındaki yamaca yanık halde üst üste patlatılmak üzere bırakılan 2 piknik tüpünü fark etti. Bunun üzerine bölgeye çok sayıda TOMA ve çevik kuvvet polisi sevk edildi. Tüplerin uzaktan kumandayla patlatılma ihtimaline karşın olay yerine sinyal bozucu jammer getirildi. Polislerin dikkati sayesinde fark edilen yanar haldeki 2 piknik tüpü yangın söndürme tüpleriyle patlamadan söndürüldü.

Tüplerin yanında içi dolu benzin bidonu bulunurken, bölgede inceleme yapan polis, caddeye molotof atan ve piknik tüplerini bırakan kimliği belirsiz kişi ya da kişileri belirleyerek yakalamak için bölgede geniş çaplı araştırma başlattı. Olay nedeniyle yaklaşık bir saat kapalı kalan cadde ekiplerin çalışmalarını tamamlamasının ardından tekrar trafiğe açıldı.


Avatar Seç KAPAT
Ünlülere yönelik uyuşturucu soruşturmasında aralarında Onur Tuna, Niran Ünsal, Feyza
Sıradaki Haber Ünlülerin uyuşturucu test sonuçları çıktı