Polisler onu görünce dondu kaldı

Adana’da bıçakla kendisine zarar veren “Ceset Özkan” lakaplı genç, “Bu benim prensibim, hobim gibi bir şey” dedi.

Polisler onu görünce dondu kaldı

Edinilen bilgiye göre, kent merkezindeki İnönü Parkı’na gelen Özkan B. (33) burada elindeki bıçakla kendine zarar vermeye başladı. Özkan B.’nin kendine zarar verdiğini gören vatandaşlar, polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis, kısa sürede genci ikna ederek kendine zarar vermesini önledi. Özkan B., daha sonra olay yerine gelen ambulansa alınarak kestiği kolu tedavi edilmeye başlandı.

Özkan B., basın mensuplarını  görünce konuşmak istediğini söyleyerek, “Pislik yapanları, soygun yapanları kınıyorum, hepsine de karşıyım. Ben uyuşturucu sevmiyorum, bana uyuşturucu kullanıyorsunuz demeyin, nefret ediyorum. Ben hastaneye de, ruh sağlığına da yatmak istemiyorum. Her şeyim sağlam, ben de sağlam bir vatandaşım” dedi.

Bir basın mensubunun “Neden kendinizi kestiniz?” diye sorması üzerine Özkan B., “Kendimi kestim sayılmam. Bu benim prensibim, hobim gibi bir şey. Bir de lakap takıyorlar ‘Ceset Özkan’ diye. Benim neyime ya ben ceset olmuşum zaten” yanıtını verdi.

Özkan B., daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X