Poliste firari alarmı

Tabancayla belediyeyi basıp başkan ve şoförünü ağır yaralayan zabıtayı yakalamak için emniyet teyakkuza geçti.

Poliste firari alarmı

Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız ve şoförü Yener Şimşek’e düzenlenen silahlı saldırının yankıları sürerken, emniyet müdürlüğü ekipleri olayın failinin peşinde. Başkan Yıldız’ı kendisine müdürlük vermediği için başından kurşunlayan, kendisine engel olmak issteyen şoför Yener Şimşek’i de karnından yaralayan zabıta memuru Fevzi Bekar’ın henüz izine rastlanılamadı.

Emniyetin tüm asayiş birimlerinin alarm durumunda olduğu öğrenilirken, Fevzi Bekar’ın olaydan sonra hiç bir yakını ve tanıdığıyla irtibata geçmemesi ekiplerin işini zorlaştırıyor.

KRİTİK SAATLER

Öte yandan, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu dün de Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi’ne giderek başkan ve şoförünün sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Gelişmeleri yakından takip eden bakan Müezzinoğlu, ‘Başkan’la ilgili vital (yaşamsal) bulgular anlamında bir sıkıntımız yok. Ama beyin hasarıyla ilgili değerlendirmeleri en erken 48 veya 72 saat sonra arkadaşlarımız yapacak. İnşallah iyi olacak’ dedi.

Yıldız’ın makam şoförünün sağlık durumunun da iyi olduğunu aktaran Müezzinoğlu, Yener Şimşek’in en kısa sürede yoğun bakım ünitesinden servise alınacağını söyledi. 

Hastanedeki ziyaretinde Müezzinoğlu’na, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Rüstem Aşkın, İl Sağlık Müdürü Özcan Akan ve AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun eşlik etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X