Poliste Kübra alarmı

Aynı ismi paylaşan iki kızın birinden 15, diğerinden de 2 gündür haber yok.

Poliste Kübra alarmı

Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Yetiştirme Yurdu’nda kalan 17 yaşındaki Kübra Yılmaz, izinli olarak annesinin yanına gitti. Osmangazi ilçesinde oturan ve eşinden ayrı olan anne Nuray Aydın (37), kızının 15 gün önce ‘ekmek almaya gidiyorum’ diye dışarı çıktıktan sonra bir daha geri dönmediğini söyledi. 

Kızının kendisine cep telefonundan ‘Anneciğim seni ve kardeşimi çok özledim. Yanınıza gelirsem hem seni hem kardeşi öldürecekler’ diye mesaj attığını anlatan gözü yaşlı anne, ‘Alıkonulduğunu düşünüyorum. Nolur kızımı bulun’ dedi.

ŞAMPİYON DA ORTADA YOK

Yıldırım’da oturan Latif Dörtçelik Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi olan aynı zamanda Genç Bayanlar Türkiye Boks Şampiyonasında Türkiye üçüncülüğü bulunan Kübra Sönmez’den de  2 gündür haber alamayan aile fertleri polise başvurdu. Salı günü okuluna giden ve 2. dersten sonra izin alarak okuldan ayrılan Kübra Sönmez’in başına kötü bir şey gelmesinden korkan ailesi, ‘Kızımı gören varsa polisi arasın’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X