Polis’te nöbet değişimi

Emniyetteki 11 müdür yardımcısının sorumluluk alanları yeniden belirlendi. Ayrıca, Osmangazi ve Yıldırım emniyet müdürlükleriyle kent ve bölge trafiğin başına da yeni isimler geldi.

Polis’te nöbet değişimi

OKTAY KAYALAR

 

Emniyette 7 şube müdürünün bir üst rütbeye terfi etmesiyle, Bursa’da görev yapan emniyet müdür yardımcılarının sayısı 11’e yükseldi. İkinci sınıfa yükselenlerle birlikte Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ın yardımcılığını yapan bazı polis müdürlerinin sorumluluk alanları da değişti.  

İŞTE YENİ YARDIMCILAR

Yeni görevlendirmelere göre, Osmangazi İlçe Emniyet Müdürü Alper Uzman Asayiş’ten sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı oldu. Güvenlik Şube Müdürü Süleyman Gün de Güvenlik’ten sorumlu Emniyet Müdür Yardımcılığına getirildi.

Trafik Denetleme Şube Müdürü Önder Dülger de Trafik’ten sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı olurken, terfi eden isimler arasında bulunan Personel Şube Müdürü Tugay Dikmen’e ise Personel ve Basın Halkla İlişkiler’den sorumlu Emniyet Müdür Yardımcılığı görevi verildi.

Yıldırım Emniyet Müdürü İlker Türkbayrak da terfi etti. Emniyetin yeni Müdür Yardımcılarından Türkbayrak inşaat emlak işlerinden sorumlu oldu. Hukuk İşleri Müdürü Ender Özköslü ise Yenişehir Havaalanı ile Deniz Limanı Şubelerinden sorumlu Müdür Yardımcılığı görevine getirildi. 

İNEGÖL KAPLAN’A EMANET

Emniyet Müdür Yardımcılığı’na terfi eden bir başka isim de İnegöl Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan oldu. Ancak, başarılı polis müdürü Şükrü Kaplan yine İnegöl’de Emniyet Müdürlüğü görevini sürdürecek. 

Bu arada,  Terör’den sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Alaağaçlı bundan böyle Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi’nden sorumlu. Bir süre önce birinci sınıfa yükselen Güvenlik’ten sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Vehbi Karadağ ise artık Terör’den sorumlu oldu. 

İki ilçeye yeni müdür

Alper Uzman’ın Emniyet Müdür Yardımcılığı’na terfi etmesiyle boşalan Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine Ufuk Akan getirildi. Akan, Çevik Kuvvet’te Müdür Yardımcısıydı. Yine İlker Türkbayrak’ın da Emniyet Müdür Yardımcısı olmasıyla boşalan Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü koltuğuna da Nevzat Uğurer oturdu. Uğurer ise Devlet Büyüklerini Koruma Şube Müdürüydü. Nilüfer ilçe Emniyet Müdürü Ali Altunsoy ise aynı göreve devam ediyor. 

Trafik de değişti

Emniyet’te Trafki Denetleme ile Bölge Trafik Müdürleri de değişti. Bölge Trafik Müdürü Şükrü Solak, Trafik Denetleme Şube Müdürü oldu. Bölge Trafik Müdürlüğü’ne de Cafer Gündoğdu getirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X