Polisten öğretmen şefkati

Orhangazi Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, ilçede okul öncesi anasınıfı öğrencilerine yönelik başlattığı ‘Küçük Adımlar’ projesiyle takdir topladı.

Polisten öğretmen şefkati

NEVZAT OKUMUŞ

Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği’nde görevli Ayşe Sarıkaya ve Haluk Yıldırım’ın 125. Yıl Anaokulu’ndaki sunumlarında, ‘Küçük Adımlar’ projesinde hedefin, ilçede yaklaşık 750 anasınıfı öğrencisine polisin görevleri ile polise nasıl ulaşılacağını anlatmak olduğu belirtildi.

Proje sunumuna katılan Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz projenin önemine işaret ederek emeği geçenleri kutladı ve miniklerden polis amcalarını seveceklerine dair söz aldı.

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan da, çocukların polis ile ilişkilerinin bu tür etkinliklerle anlatılmasının önemli olduğunu ifade etti.

125. Yıl Anaokulu Müdürü Nurdoğan Çevik’in okula ilişkin bilgiler aktardığı etkinlik, miniklere polis şapkası ve içinde polise ilişkin çizgi resimler bulunan boyama kitaplarının katılımcılar tarafından dağıtılması ile sonlandı.   

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X