“Pompa”yı “Bomba” Sanıp Emniyeti Alarma Geçirdiler

Yalova’da bir otoparkın 2. katına bırakılan aracın bagajında bulunan ve üzerinde “bomba” yazan paket polisi alarma geçirdi. Paketin üzerindeki yazının…

“Pompa”yı “Bomba” Sanıp Emniyeti Alarma Geçirdiler

Yalova’da bir otoparkın 2. katına bırakılan aracın bagajında bulunan ve üzerinde “bomba” yazan paket polisi alarma geçirdi. Paketin üzerindeki yazının yabancı dilde “pompa” anlamına geldiği anlaşılınca ekipler derin bir nefes aldı. Yalova Emniyet Müdürlüğü, saat 11:30’da gelen bir ihbarla harekete geçti. İstanbul Caddesi üzerinde bulunan Çarşı Otoparkı’na aracını park eden bir müşteri, park halindeki 34 VK… plakalı otomobilin bagajının açık olduğunu gördü. Bagajdaki kutunun üzerinde “bomba” yazdığını gören vatandaş durumu Muhammet Kulaber adlı otopark yetkilisine bildirdi. Otopark yetkilisinin ihbarıyla emniyet alarma geçti. Kısa sürede olay yerine ulaşan bomba imha ekibi bölgeyi güvenlik şeridiyle kapatarak araca yaklaştı. Bagajda bulunan paketi inceleyen ekipler, kutunun üzerinde yazan “bomba” yazısının farklı bir dilde “pompa” anlamına geldiğini fark etti. Açılan kutudan kimyasal maddeler çıkarken, emniyet yetkilileri derin bir nefes aldı. Polis, aracın sahibine ulaşarak durumu bildirdikten sonra otoparktan ayrıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X