‘Popçu değilsen işin zor’

Yasin ve Yiğit Kurdal’ın sünnet davetinde sahne almak için Bursa’ya gelen Coşkun Sabah, Türkiye’deki müzik piyasasında yalnızca popçulara şans tanındığını söyledi.

‘Popçu değilsen işin zor’

Fırat TORAMAN

 

Sanatçı Coşkun Sabah, Deniz ve Fatih Kurdal’ın çocukları Yasin’le Yiğit’in sünnetinde sahneye çıktı. 

Wedding Garden Bademli’deki davet öncesi Olay Çekirge’nin sorularını yanıtlayan Sabah, müzik piyasasının yalnızca popa endeksll olmasından şikayet etti. 

Sanatçı, ‘Müzik kanalları, radyolar yalnızca yeni çıkan pop şarkılarını yayınlıyor. MÜYAP bile en çok satanlar sıralamasını popçular üzerinden düzenliyor. Benim gibi pop müzik yapmayanlar bu yüzden halka ulaşmakta sıkıntı yaşıyor’ dedi. 

YARGI SÜRECİ DEVAM EDİYOR

19 yıllık eşi Ceyda Sabah’ı aldattığı gerekçesiyle hakkında boşanma davası açılan Coşkun Sabah, özel hayatıyla da sık sık magazin gündemini meşgul ediyor. Daha önce boşanması durumunda hayatına son vermeyi bile düşünebileceğini söyleyerek şaşırtan sanatçı, bu kez, ‘Boşanma sürecimiz yargıda devam etmekte olduğu için konuşmam doğru olmaz. Zaten bununla ilgili mahkemeden tedbir kararı var’ diye konuştu. Açıklamalarının ardından sahneye çıkan Sabah, şarkılarıyla konukları coşturdu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X