Potada Şampiyonlar Ligi zamanı… Tofaş’ın maçı saat kaçta hangi kanalda?

Mavi yeşilli temsilcimiz Şampiyonlar Ligi’nde bu akşam saat 20.00’de ağırlayacağı Fransız temsilcisi JDA Dijon’u yenerek ilk iki iddiasını sürdürmek istiyor.

Potada Şampiyonlar Ligi zamanı… Tofaş’ın maçı saat kaçta hangi kanalda?

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcimiz Tofaş, B Grubu 3. hafta mücadelesinde bugün Fransız ekibi JDA Dijon’u ağırlayacak.

Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’ndaki karşılaşma saat 20.00’de başlayacak. B Grubu’na Keravnos galibiyetiyle başlayan, Tofaş, ardından sahasında ERA Nymburk’a uzatmada kaybetmişti. Başantrenör Hakan Demir idaresinde hafta sonunda OGM Ormanspor ile oynadığı ING Basketbol Süper Ligi maçını kazanarak moral bulan mavi yeşilliler, evinde oynayacağı Avrupa mücadelesinden de galibiyetle ayrılarak grupta ilk 2 iddiasını sürdürmeyi hedefliyor.

Basketbol Şampiyonlar Ligi 2020-2021 normal sezonunda takımlar; 3 iç saha ve 3 deplasman olmak üzere toplam 6 maç oynayacak ve gruplarında ilk 2 sırada yer alan takımlar isimlerini son 16 turuna yazdıracak.

20.00/Tivibu Spor

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X