Potada tarihi gün… Timsah Avrupa sahnesinde…

Tarihinde ilk kez Avrupa arenasında yer alacak Frutti Extra Bursaspor, 7DAYS EuroCup D Grubu’ndaki ilk maçında bugün evinde Dolomiti Energia Trento’yu ağırlayacak. Lige galibiyetle start veren yeşil beyazlılar, TOFAŞ Spor Salonu’nda saat 20.00’deki mücadeleyi de kazanıp Avrupa’ya zaferle başlamayı hedefliyor

Potada tarihi gün… Timsah Avrupa sahnesinde…

7DAYS EuroCup’ta sezonun startı bugün veriliyor. Geçtiğimiz sezon ligde başarılı bir performans sergileyen Frutti Extra Bursaspor da bugün Avrupa’daki ilk sınavına çıkıyor. Tarihinde ilk kez Avrupa heyecanı yaşayacak yeşil beyazlılar, 7DAYS EuroCup D Grubu’ndaki ilk maçında bugün Dolomiti Energia Trento’yu ağırlayacak.

TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak. Potanın Timsahları, Trento’nun yanı sıra Slovenya’dan Cedevita Olimpija Ljubljana, Kanarya Adaları’ndan Herbalife Gran Canaria, Fransa’dan Nanterre 92 ve Yunanistan’dan Promitheas Patras takımları arasından üst tura yükselebilmek için mücadele edecek.

ÇİFTE ZAFER OLSUN
Takımı bu sezon Tutku Açık’a emanet eden, kadrosuna da etkili isimler katan Frutti Extra Bursaspor, geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu 2020-2021 sezonunda da başarılı bir performans sergilemek istiyor.

Yeni sezonda ligin yanı sıra Avrupa’da da boy gösterecek yeşil beyazlılar, her iki kulvarda da üst sıraları hedefliyor. Basketbol Süper Ligi’nde yeni sezonun ilk maçında evinde Beşiktaş’ı zorlanmadan mağlup eden Potanın Timsahları, bugünkü Avrupa sınavında da istediği sonuca ulaşmayı ve her iki kulvarda da sezonun startını galibiyetle vermeyi amaçlıyor.
20.00/TİVİBUSPOR

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X