Potanın Timsahları coştu bir kere: 65-48

Sezon hazırlıklarını sürdüren Bursaspor Basketbol Takımı, 100. Yıl Spor Salonu’nda karşılaştığı 1. Lig temsilcisi Best Balıkesir’i farklı mağlup etti.

Potanın Timsahları coştu bir kere: 65-48

ERKAN SAĞLIK

29 Ekim’de start alacak Basketbol 1. Ligi öncesi çalışmalarını sürdüren Bursaspor, hazırlık maçında karşılaştığı Best Balıkesir’i 65-48 mağlup etti. Yeni sezonda zirveyi hedefleyen ve önceki hafta Çanakkale kampını tamamlayan ve hazırlıklarını Bursa’da sürdüren yeşil beyazlılar, 100. Yıl Spor Salonu’nda karşılaştığı rakibi karşısında üstün bir oyun sergiledi. Mete Babaoğlu’nun çalıştırdığı ve 1. Lig’de mücadele eden rakibi karşısında ilk çeyreği 18-6 önde tamamlayan Bursaspor, ikinci yarıya da 39-16 üstün girdi. 

MAÇLAR DEVAM EDECEK

Şemsettin Baş yönetimindeki Potanın Timsahları, ikinci yarıda da etkili oyununu sürdüren yeşil beyazlılar, son çeyreğe de 52-33 önde girmeyi bildi. Son periyotta rahat bir oyun sergileyen Bursaspor, maçtan da 65-48 galip ayrıldı. Sezon öncesi yapacağı hazırlık maçlarıyla eksiklerini gidermek isteyen yeşil beyazlılar, 28 Eylül’de Bursa’da Düzce Belediyespor, 1 Ekim’de Yalova Belediyespor ile karşılaşırken, 5-7 Ekim tarihleri arasında düzenleyeceği turnuvada Samsun Anakent, İstanbul Beylikdüzü ve Ankara Ormanspor ile karşı karşıya gelecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X