Potanın Timsahları farka koştu: 91-62

Bursaspor Basketbol Takımı, İzmir Büyükşehir Belediyespor karşısında baştan sona üstün oynadığı maçta farklı sonuca ulaşmayı bildi.

Potanın Timsahları farka koştu: 91-62

RECAİ UYSAL

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde bu sezon şampiyonluğu hedefleyen Bursaspor, evinde İzmir Büyükşehir Belediyespor’u 91-62 mağlup ederek 3. maçında 2. galibiyetini elde etti. Cumhuriyet Caddesi’nde Timsah Bando’nun gösterileriyle güne başlayan yeşil beyazlılar, karşılaşma öncesinde Bursalı sanatçı Fettah Can’ın şarkılarıyla coşarken, İzmir ekibi karşısında basketbol takımlarının farklı galibiyete ulaşmasıyla muhteşem bir gün yaşadılar. Tofaş Nilüfer Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada baştan sona üstün bir oyun sergileyen yeşil beyazlılar, ilk çeyreği 27-16 önde tamamladı.

FARK AÇILDI

İkinci yarıda farkı açan bir ara 14 sayılık farka (42-28) ulaşan Potanın Timsahları, ikinci yarıya ise 43-32 üstün girdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında da rakip potada etkili olan Bursaspor, farkı giderek açtı. Son çeyreğe 68-46 önde giren yeşil beyazlılar, son 4 dakikaya 85-53 üstün girerken, farkı korumayı da bildi. Rakibi karşısında zorlanmayan Bursaspor, karşılaşmadan 91-62 galip ayrılarak 3. maçında 2. galibiyetini almayı başardı.

Türkiye Basketbol 2. Ligi

G.Gücüm-Zirve Ü.:    78-84

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X